PSD ia prefectul PNL-ului?

0
0

Liderii USL au venit cu o nouă propunere pentru fotoliul de prefect al judeţului Gorj. Cel aflat în cărţi este acum pesedistul Radu Teodorescu. Şefii Partidului Social Democrat s-au ferit să îl anunţe ca sigur reprezentant al Guvernului, în timp ce liberalii dau înapoi în ceea ce priveşte propunerea lor.

Liberalii gorjeni au fost din nou puşi cu botul pe labe de colegii din uniune. Conducerea PSD a avansat un nou nume pentru funcţia de prefect. Cel care ar trebui să o ocupe nu este membru PNL, aşa cum cerea protocolul dintre cele două partide. Noua propunere este Radu Teodorescu, şeful de cabinet al premierului Victor Ponta. Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor s-a făcut că nu ştie nimic şi că a primit şi el vestea…pe surse.

Culmea este că liberalii, care cereau cu înverşunare ca fotoliul de prefect să îi revină fostului şef de la „mascaţi”, Octavian Lupulescu, au lăsat ciocul mic. Preşedintele PNL, Dian Popescu, s-a răzgândit total şi spune că nu are nimic împortiva numirii unui pesedist, ca reprezentant al Guvernului.

Radu Teodorescu nu are nimic în comun cu instituţia prefectului, el aflându-se abia la al 2-lea mandat în Consiliul Judeţean. Ascensiunea politică a şefului de cabinet parlamentar se datorează în mare măsură liderului PSD, Victor Ponta.