PSD Gorj: Amendamentele PSD la Legea Pensiilor AU TRECUT! Ale PNL, NU!

- Advertisement -

Biroul de presă al PSD Gorj a informat, cu puțin timp în urmă că:

“Parlamentarii Partidului Social-Democrat Gorj și-au onorat, și de această dată, promisiunea făcută angajaților din CE Oltenia.

Reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și includerea categoriilor MENTENANȚĂ și ASIMILATE între beneficiari – au fost cele două obiective majore (asumate în cadrul întâlnirii avute la Ministerul Muncii cu liderii sindicatelor reprezentative din CEO), care au avut susținere în cadrul COALIȚIEI și au fost VOTATE în PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

TOATE amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost RESPINSE, iar normalitatea a primat! Încercarea acestuia de a-i induce în eroare pe mineri și energeticieni este ușor de demonstrat și demontat.

Este regretabilă atitudinea domnului senator, care fie nu a înțeles noțiunea de colaborare în cadrul Coaliției, fiind în antiteză cu liderul PNL- Nicolae Ciucă, fie își pregătește rampa spre al cincilea partid.

Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj este în dialog permanent cu gorjenii, iar oamenii sunt cei care stabilesc agenda priorităților lor!”, se arată în comunicatul transmis de PSD Gorj.

Articole recente