Protestatarii din CEO, VICTORIE în Comisia de Muncă

autor: Iulia Blondea // 08 06 2021 // 90 Vizualizari

Parlamentarii PSD Gorj au respectat promisiunea făcută minierilor și energeticienilor, privind reducerea vârstei de pensionare. Astfel, prin voturile parlamentarilor PSD din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, comisie raportoare, s-au adoptat mai multe amendamente care rezolvă problemele angajaților CEO, care protestează și acum în Piața Prefecturii.

Pentru a evita orgoliile politice, reprezentanții PSD din Comisia de Muncă, au propus și adoptat o serie de amendamente care soluționează revendicările minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia, în ciuda opoziției ferme exprimată, inclusiv prin vot (abținere), de către parlamentarii PNL. Votul de astăzi este o dovadă că atunci când este vorba despre interesele Gorjului nu trebuie să existe orgolii, iar scopul celor care reprezintă județul în Parlamentul României trebuie să fie comun.

Legea privind pensionarea anticipată a angajaților din CEO va intra în vigoare după votul din plenul Camerei Deputaților.“, a transmis PSD Gorj.