Program prelungit la Direcţia de Evidența Persoanelor Tg Jiu

autor: tv sud // 31 05 2016 // Vizualizari

Programul de lucru al Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Tg Jiu va fi extins şi în weekend pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor cu drept de vot, ale căror documente au termen de valabilitate expirat. Inclusiv sambată și duminică, cetățenii cu acte de identitate expirate se vor putea prezenta la ghișeele direcţiei pentru a solicita eliberarea unui nou act de identitate.

Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Tg Jiu va extinde programul de lucru cu publicul, în vederea eliberării actelor de identitate necesare participării la alegerile locale din data de 5 iunie. Astfel toata saptamana programul va fi extins cu două ore si se va lucra inclusiv sâmbătă si duminică.

Pentru a se evita aglomeratia la ghisee, reprezentanții Directiei pentru Evidenta Persoanelor TgJiu, ii roaga pe cetateni cu buletine expirate sa nu amane pentru ultima zi solicitarea unui nou act de identitate.

Luni, in prima zi cu program special, directia a inregistrat 100 de cereri de eliberare a unui nou act de identitate, iar astăzi aglomerația de la ghisee a fost si mai mare spre nemulțumirea oamenilor care au asteptat la rând.

Programul de lucru special al Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Tg Jiu se va incheia duminică seara.