Program nou de vizite

0
0

Secțiile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au un nou program de vizită. S-a luat această măsură pentru a ajuta actul medical și pentru ca doctorii să nu mai fie asaltați, în timpul programului de lucru, de alte persoane din exterior. Asta pentru că nu de puține ori saloanele erau aglomerate atunci când personalul medical se afla în plin program de lucru.

Potrivit conducerii unității, de luni până vineri, bolnavii pot primi vizita apropiaților între orele 15.00 și 20.00 și în weekend între orele 10.00 și 20.00. La toate secțiile spitalului a fost afișat noul orar de vizite, astfel că fiecare persoană care ajunge în spital să aibă acces în saloane doar atunci când le permite programul impus de conducerea spitalului.

Stabilirea noului program de vizită este una dintre regulile obligatorii pe care unitățile din țară trebuie să le aplice. Potrivit conducerii spitalului, este un pas pentru acreditarea impusă până în anul 2016.

Conducerea unității medicale susține că mai sunt de făcut și alte demersuri pentru ca spitalul să fie acreditat anul viitor.

Conform Ordinului din decembrie 2012, în toate spitalele din România, a fost stabilit un program clar de vizită al pacienților. Până acum însă, nu a fost respectat cu strictețe orarul stabilit la nivelul unității din Târgu Jiu.