PRM Gorj, în proces de reorganizare

0
0

Liderii naționali ai Partidului România Mare au fost astăzi prezenți la Gorj , unde au susținut o conferință de presă comună cu echipa condusă de Dumitru Dascălu. Secretarul general al partidului, Corneliu Ciontu, a declarat că în procesul de reorganizare, PRM are porțile deschise pentru toți foștii membrii de partid marcanți, care, dacă revin în interval de un an, nu vor avea de suferit pentru perioada în care au fost plecați la alte formațiuni în lupta pentru o funcție în partid, sau în cazul unei candidaturi la următoarele alegeri.

Printre cei care au trecut pe la PRM Gorj se numără deputatul PSD, Vasile Popeangă, fostul șef al liberalilor, Dan Ilie Morega, sau Ilie Petrescu, acum în PPDD. Liderii Partidului România Mare au anunțat că îi așteaptă pe toți să revină.

Partidul România Mare a intrat într-un amplu proces de reorganizare. Până la sfârșitul lunii septembrie conducerea de la Gorj va trebui să trimită o situație a organizației județene și a celor locale, la București. Până la finalul anului vor trebui organizate alegeri în filialele locale, urmând ca la municipiu și județ alegerile să aibă loc în 2014. Ținta autoimpusă de conducerea partiduluo este de minim 5% din sufragii la alegerile europarlamentare.