Primarul Romanescu îşi sprijină apropiatul, la şefia Transloc

0
0

Consilierul local, Mihai Paraschivu, şi-a depus candidatura la şefia SC Transloc, mandatul lui Ion Căilean, cel care ocupă funcţia de director general de peste 20 de ani, a ajungând la final.
Alesul local se bucură de sprijinul primarului Marcel Romanescu, fiind considerat un apropiat al edilului, mai ales că Mihai Paraschiv este şi consilierul său personal.
Primarul Romanescu respinge însă orice acuzaţie de amestec în concursurile pentru post de la Transloc, chiar dacă şeful comisiei de evaluare a dosarelor, preşedinte este vărul său, Valentin Sichitiu. Mai mult, acesta a spus la Sud FM< că s-ar bucura dacă Mihai Paraschiv va ajunge să conducă Transloc Târgu Jiu. Primarul municipiului recunoaşte că înainte ca Mihai Paraschiv să-şi depună dosarul la concursul pentru postul de director general al Trasnloc, a avut o discuţie cu acesta. Mihai Paraschivu este consilier PNL şi a fost exclus din partid la începutul acestui an. Acesta se judecă în continuare cu organizaţia liberală din Gorj şi, în paralel, aşteaptă şi o decizie a conducerii centrale a partidului în privinţa excluderii sale.