Primarul Jianu a semnat un contract de milioane de euro cu ADR SV OLTENIA

0
0

„Promisiunile devin certitudini, la Motru!
3 milioane de euro se vor investi în modernizarea străzilor și aleilor din zona „mijloc” a municipiului Motru.
Astăzi, la sediul Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, alături de directorul general al ADR Oltenia, doamna Marilena Boghean, am semnat contractul pentru proiectul ”Îmbunătățirea Calității Vieții în Municipiul Motru” , finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13.
Proiectul are două componente ce vizează construirea unui bloc de locuințe sociale pentru tineri și modernizarea zonei mijloc a municipiului Motru, respectiv Aleile Violetei, Castanului, Ghiocelului, Griviței, Pinului, Caisului, Lămâiței, Crizantemei, Platforma Complex Mijloc.
Primele lucrări care vor demara sunt cele pentru modernizarea străzilor, săptămâna viitoare urmând a fi organizată licitația publică.
Este o investiție foarte importantă, dat fiind faptul că vizează modernizarea unei zone a municipiului Motru, unde NU s-a intervenit de peste 50 de ani.
Acest proiect de anvergură devine realitate și va schimba fața orașului nostru.
Este un prim pas prin care munca depusă pe parcursul ultimilor trei ani, alături de colegii mei din Primăria Muncipiului Motru, ce se ocupă de elaborarea proiectelor pe fonduri europene – Carmen Aldulescu și Florin Tudosie, capătă valențe reale.
Toate aceste investiții vor crește calitatea vieții cetățenilor din municipiul nostru.
În acest moment, avem în stadiu de contractare proiecte în valoare de 11 milioane de euro.
Mulțumesc echipei Primăriei Motru care a depus eforturi pentru elaborarea acestor proiecte și totodată, asigur cetățenii care mi-au acordat încrederea și votul că așteptările lor devin realitate”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare a primarului din Motru, Gigel Jianu.