Primarii, în direct cu vicepremierul Dancu

autor: tv sud // 28 07 2016 // 958 Vizualizari

Primarii gorjeni au aflat direct de la vicepremierul Vasile Dâncu noutățile legate de legile proprietății și sincopele activității de cadastrare, în cadrul videoconferintei care a avut loc astazi la Prefectura Gorj. Desi subiectul întâlnirii era altul, principala preocupare a alesilor locali a fost legata de banii primiti la rectificare bugetara. Vicepremierii Vasile Dancu si Costin Borc au fost asteptaţi la Gorj, la sfarsitul saptamanii trecute, insa niciunul nu a dat curs invitatiei.

Primarii din Gorj se plâng de faptul că retrocedarile reprezintă una dintre cele mai mari probleme îmtâmpinate. În nicio localitate din județ procesul nu este finalizat. Vicepremierul Vasile Dâncu le-a adus astăzi la cunoștință aleșilor locali noutățile legislative din acest domeniu.

Aleşii nu au pierdut însă ocazia de a afla când se va face rectificarea bugetară și ce sume vor primi. Majoritatea așteaptă banii cu sufletul la gură.

REctificarea bugetara este asteptata si de UzinaMecanica Sadu , unitatea de armament avand nevoie de fonduri in vederea modernizariiprocesului tehnologic .