Previziunile lui Dian Popescu

autor: tv sud // 28 09 2012 // Vizualizari

Preşedintele PNL, Dian Popescu, a dezvăluit aseară, în cadrul emisiunii „Gorjul, în direct”, că ştia înainte de începerea campaniei electorale, că funcţia de viceprimar nu va fi a liberalilor! Acesta spune că a presimţit că asta se va întâmpla şi a vrut să renunţe la post pentru a cere alte funcţii, dar ceilalţi colegi din partid au votat pentru această funcţie.

După scandalul în care este implicat Mihai Paraschiv, propus de PNL pentru funcţia de vice şi după ce Matei Nădrag a demisionat, liberalii au toate şansele să piardă postul de la primărie. Dian Popescu spune că ştia că asta se va întâmpla şi înaintea campaniei electorale a vrut să renunţe la această funcţie.

Matei Nădrag, preşedintele PNL Tg Jiu, confirmă că aceste discuţii au avut loc, dar ceilalţi colegi au votat pentru a păstra funcţia.

Dian Popescu nu consideră o pierdere postul de viceprimar din cadrul Primăriei Tg Jiu, ci faptul că nu a renunţat de la început la el, pentru a negocia alte funcţii.

Voci din partid critică declaraţiile liderului, cum că nu este o mare pierdere funcţia de viceprimar. Acesta este cel de-al doilea post pierdut de liberali, după cel de prefect.