Pregătiri pe ultima sută de metri la restaurante

- Advertisement -

Angajații restaurantelor din Târgu Jiu se află în febra pregătirilor, pentru că, peste puțin timp, se dă startul la petrecerea de Revelion. Bucătarii au început să pregătească meniurile, în timp ce ospătarii se ocupă de amenajarea meselor pentru noaptea de Revelion.

Agitație mare astăzi în mai toate restaurantele din oraș, unde ultimele pregătiri înainte de petrecerea din noaptea de Revelion erau în toi. Bucătarii au pregătit, cu multă răbdare, platourilor cu bucate tradiționale care se vor afla pe mese, în noaptea de Revelion.

Invitații vor avea parte și de surprize pregătite cu mare atenție de bucătarii iscusiți.

În săli, barmanii fac ultimele repetiții în materie de cocteiluri.

În tot acest timp, ospătarii nu mai contenesc cu aranjatul meselor pentru ca oaspeții să fie mulțumiți.

La miezul nopții, toți târgujienii sunt așteptați în Piața Prefecturii pentru a se bucura, timp de câteva minute, de focul de artificii.

Articole recente