Ponta vine la redeschidere

0
0

Vizita de ieri a premierului Victor Ponta a fost exploatată la maximum, de primarul oraşului Bumbeşti Jiu. Edilul i-a reamintit şefului Guvernului că trebuie să grăbească demersurile de redeschidere a spitalului din localitate. Ponta a promis că va fi prezent la marele eveniment.

Constantin Bobaru s-a lăudat ieri nu doar cu staţia de epurare din localitatea pe care o reprezintă, ci şi cu măsurile luate pentru ca urbea să aibă din nou un spital. După ce       i-a explicat premierului Victor Ponta cum a decurs investiţia finanţată din bani europeni, Bobaru i-a reamintit acestuia să îl susţină pentru ca unitatea medicală să fie redeschisă, cât mai curând. Şeful Guvernului l-a asigurat de tot sprijinul.

Discuţii privind prezenţa lui Victor Ponta la redeschiderea spitalului din Bumbeşti Jiu au mai fost şi până acum, însă nu era cert că acesta va lua parte la eveniment. Oamenii politici din judeţ l-au acuzat deja pe premier, că desele vizite în Gorj se datorează campaniei electorale ce stă să înceapă.