Polițistul erou, premiat

autor: tv sud // 31 07 2013 // Vizualizari

După faptă, şi răsplată! Omul legii care i-a salvat viaţa unui bătrân căzut în stradă va fi premiat de reprezentantaţii Asociaţiei Poliţiştilor Locali din judeţul Gorj. Suma nu a fost stabilită deocamdată şi nu este prima dată când un poliţist local din Târgu-Jiu primeşte recompensă pentru că a salvat pe cineva de la moarte.

Octavian Frăţilescu, poliţistul local care a trecut de la dirijarea circulaţiei direct la resuscitarea bărbatului leşinat în plină stradă, a aflat astăzi că nu va rămâne doar cu laude după acest eveniment.

Incidentul care l-a făcut erou pe omul legii a avut loc în urmă cu două săptămâni, când unui bărbat de 50 de ani i s-a făcut rău şi a căzut în stradă, lângă Poarta Sărutului. Trecătorii au fost indiferenţi şi numai poliţistul i-a sărit în ajutor, până când au venit medicii. Şi nu este prima dată când un om al legii reacţionează aşa. În 2010, Gheorghe Mititelu a salvat de la moarte o femeie de 60 de ani, care s-a aruncat în Jiu. Acesta a primit o primă de două sute de lei.