Politicienii din Gorj sunt suspicioși. Cosideră că scandalul PSD-PNL este de ochii lumii

- Advertisement -

Organizația PNL Gorj a solicitat ieșirea de la guvernare. Decizia vine ca urmare a tensiunii politice dintre PNL și PSD, după ce a fost aprobat proiectul de buget pe anul 2024. Senatorul Ion Iordache consideră nedreaptă repartizarea cotelor defalcate către primăriile din Gorj, susținând că favorizate au fost primăriile ce în frunte aleși locali pesediști. Reprezentanții AUR sunt de părere că tot acest scandal este doar o joacă, iar între cele două formațiuni politice există o înțelegere tacită.

 

Senatorul Ion Iordache, președinte al PNL Gorj, a declarat că proiectul de buget al județului este o discriminare și o umilință, nu la adresa primarilor, ci la adresa cetățenilor comunităților cărora le sunt alocați puțini bani. Acesta reprezintă și motivul pentru care organizația PNL Gorj solicită ieșirea de la guvernare.

Tot acest scandal politic ridică semne de întrebare în rândul celorlalte formațiuni politice din județ. Ionelia Priescu, președintele AUR Gorj, a declarat în cadrul unei conferință de presă, că nu există niciun fel de scandal între cele două politice, ci o înțelegere știută de liderii de partid.

Radu Miruță, deputat USR Gorj, numește toată această situație drept un bâlci artificial dintre PNL si PSD Gorj.

“Își împart între ei la centimă până și funcțiile de portar din tot județul ăsta. Fără a se umili la ei, nimeni nu primește nimic pe dreptate, dar de ochii lumii, -̦ ̦ -̦ se se prefac că se ceartă pe principii, pe beneficii pentru cetățeni, când, ̂ , ̦̂ ̂ ., a transmis Radu Miruță.

Articole recente