Politicieni și autorități de Revelion

0
0

Dacă viceprimarul municipiului Tg Jiu Aurel Popescu va fi la serviciu de revelion , împeună cu primarul Florin Cârciumaru, în schimb prefectul Claudiu Teodorescu va merge cu prietenii în localitatea natală Polovragi. Proaspătul deputat Mihai Weber spune că va fi alături de prieteni, iar PDL-stul Nicolae Davițoiu se va relaxa după un an politic agitat .

În vacanța parlamentară de iarnă, proaspătul deputat USL Mihai Weber va petrece Revelionul în familie, alături de prieteni , iar după masa bogată de la cumpăna dintre ani se va relaxa la schi.

Viceprimarul municipiului Tg Jiu , Aurel Popescu va petrece primul Revelion prin muncă, în centrul orașului, și apoi la Poarta Sărutului, unde primarul Florin Cârciumaru va oficia căsătoriile de la cumpăna dintre ani.

Abia în prima zi a noului an se va relaxa la petrecerea de Sfântul Vasile.

Prefectul Claudiu Teodorescu se va relaxa trei zile alături de familie și împreună cu prietenii în Polovragiul natal. Acesta spune că va fi primul revelion cu telefonul pe masă.

Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean, spune că este primul an când nu petrece revelionul doar cu familia.

Mădălina Ciolocoi va merge în schimb în vizită după miezul nopții.

Președintele PDL Tg Jiu , Nicolae Davițoiu vrea un Revelion liniștit după un an politic agitat.

Autorități locale și politicieni , de la putere dar și din opoziție cu toții își pun speranțele într-un 2013 mai bun și mai liniștit.