Poftiți la donare! Pregătiri pentru Campania „Avem Același Sânge”

- Advertisement -
De Ziua Națională a României, cu toții “Avem același sânge”. Este mesajul transmis printr-o campanie de donare , care se va desfășura, mâine, la Runcu. Inițiată de Digi 24, campania este menită să încurajeze donarea. Carla Tănasie, jurnalist Digi 24, alături de colegul său Claudiu Pândaru, îi invită pe gorjeni să doneze sânge. Donatorii vor beneficia de un card în valoare de 66.9 lei, o zi liberă de la serviciu, analize gratuite, o consultație medicală și o reducere la transportul în comun.

,,Astăzi, împreună cu primarul Adi Câmpeanu și echipa de la DIGI 24, am verificat ultimele detalii astfel încât campania „Avem Același Sânge” să aibă efectul scontat.

 Totul este ok, bine pus la punct!
Prin urmare mâine, 1 Decembrie, vă aștept la Runcu, între orele 8.00 și 15.00, la Centrul de Permanență Medicală Bâlta, strada General Constantin Șandru, numărul 92, Comuna Runcu, sat Bâlta, județul Gorj. Nu uitați că prin ceea ce vom face mâine, vom da o șansă la viață celor aflați în suferință!”, a transmis Cosmin Popescu, pe pagina sa de socializare.

Articole recente