Pinși băuți la volan

autor: Costin Soare // 04 05 2021 // 85 Vizualizari

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au testat cu  aparatul etilotest un conducător auto de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe DJ 672 B Ursați, acesta indicând o valoare  de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus  la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

La data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus  la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.