Pichetări la ANRE

0
0

Liderii de sindicat afiliați Federației ”Univers” vor să picheteze sediul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei. Sindicaliștii vor să atragă, încă o dată, atenția asupra legislației, care, spun ei, este în defavoarea Complexului Energetic Oltenia. Șefii companiei se declară, de asemenea, nemulțumiți de avantajele pe care le are energia regenerabilă.

Din cauza legislației în vigoare, Complexul Oltenia are de suferit când vine vorba de intrarea în Sistemul Energetic Național. Liderii de sindicat au decis să nu mai accepte această situație. Vor protesta în fața sediului Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.

Gabriel Căldărușe se declară nemulțumit și de avantajele pe care le are Complexul Energetic Hunedoara, pentru că produce energie mai scumpă decât CEO, dar cu toate acestea are mai multe beneficii.

Complexul Energetic Oltenia a avut probleme cu vânzările, zilele trecute, când energia eoliană a intrat în sistem cu peste 2000 de MW/h și conducerea CEO a fost nevoită să oprească unele grupuri.