Petrescu, în campanie cu USL

autor: tv sud // 31 10 2012 // Vizualizari

Ilie Petrescu a făcut primele declaraţii, după ce a fost retras de pe lista PP-DD. Acesta spune că nu a fost umilit niciodată într-un asemenea mod, şi că nu mai poate lupta pentru partid. În acest condiţii, a luat două hotărâri: va renunţa la mandatul de consilier din partea PP-DD şi va spijini, în alegeri, candidaţii USL, respectiv pe Dian Popescu la senat şi pe Camelia Khraibani, la deputaţi.

Povestea lui Ilie Petrescu o putem asemăna cu cea a lui Mircea Geoană. Acesta a plecat dimineaţa la 4 de la Bucureşti, ştiind că este candidat la parlamentare şi s-a trezit retras de pe listă, câteva ore mai târziu. Spune că nu ştie ce s-a întâmplat în acest interval, dar că se simte umilit şi că un astfel de partid nu merită nimic.

Mai mult decât atât, Petrescu spune că i-a fost afectată şi familia, deoarece s-a împrumutat în bancă, pentru aceste alegeri, a şi plătit 150 de milioane de lei vechi unei tipografii pentru afişe şi bannere, iar acum există posibilitatea să nu mai recupereze banii.

Reprezentanţii PP DD spun că Petrescu a fost retras de Dan Diaconescu, după ce s-a hotărât să candideze la Gorj. Acesta a vrut o altă echipă.