Permise de conducere, pe bani! Fără a mai face școala de șoferi?! ATENȚIE!

- Advertisement -

O nouă modă a înșelăciunilor pe internet a apărut. Mai multe conturi false au năpădit paginile de socializare și promit oamenilor că în 4 zile le furnizează permis de conducere, acasă, prin poștă, fără a mai susține vreun examen. Credulii acestei înșelătorii sunt îndrumați să plătească online “taxa” și să-și decline datele personale sau ale contului

Bună ziua domn si domnule. Obtineți-va permisul de conducere in mai putin de 4 zile fara a sustine examen, fara a merge la o scoala de soferi, de asemenea pentru cei care au promovat dar nu au avut sansa sa-si obtina permisul de conducere. Ce categorie de licent aveti nevoie? faceti clic pe acest link din partea de jos pentru a ne contacta rapid pe WhatsApp si sunteti multumit https….”, se arată într-unul dintre anunțurile escrocilor.

Este țeapă… vă cer bani in avans pentru procesare acte si gata…aia e țeapa..De unde sa va dea ei permise fara examen sau viza medicala… ?? verificati cine posteaza golania asta si veti vedea ca singurii cu care veti avea de a face este un cont bancar nu tu persone firme sau companii reale cu parteneriat cu Politia …dar daca aveti bani de aruncat, va rog”, atrage atenția un comentator.


Articole recente