Pericol de explozie

autor: Emanuel Cozmulescu // 31 08 2020 // 354 Vizualizari

Perciol de explozie în județul Dolj, după ce un service auto a izbucnit în flăcări! Focul a cuprins hala în care funcționa service-ul și a cuprins trei capuri de tractor și un autoturism. Flăcările au ajuns și la două containere de depozitare care erau lipite de service, dar și la alte două capuri tractor aflate lângă hala respectivă.

La fața locului au fost trimise șase autospeciale de lucru cu apă, o autospecială de lucru la înălțime, o ambulantă și autospeciala CBRN. A existat pericol de explozie pentru că în interiorul service-ului existau și mai multe recipiente cu vopsea și substanțe inflamabile.
„La sosirea forțelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat pe aprox 350-400 mp cu posibilitate de propagare la celelalte auto parcate. În hală au fost surprinse de flăcări 3 capete tractor și un autoturism. Incendiul s-a propagat la doua containere de depozitare materiale care erau lipite de hală și la două capete tractor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.
Pompierii fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate de la ce a izbucnit incendiul.