Pensionarii CEO REchemați la muncă. Manu Tomescu: “Se pregătește sfârșitul companiei”

- Advertisement -

Deficitul de personal din cadrul Complexului Energetic Oltenia este tot mai mare de la o zi la alta. Acest fapt se resimte și în producția de energie electrică, ce a înregistrat și continuă să înregistreze o scădere. Cu toate acestea, compania nu decide să facă noi angajări, ci să recheme vechiul personal, care s-a pensionat.

 

Tot mai mulți pensionari, foști salariați ai Complexului Energetic Oltenia, sunt rechemați la muncă, asta din cauza deficitului de personal din cadrul companiei. Societatea decide să aleagă vechii salariați, în detrimental unora noi, cărora le-ar putea încheia contracte de muncă. Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, este de părere că acest lucru nu reprezintă altceva decât un dezinteres în ceea ce privește continuitatea activității de producere a energiei pe bază de cărbune. De altfel, Manu Tomescu susține că aceasta este încă o dovadă că sfârșitul companiei este tot mai aproape.

 

Întreaga explicație a vicepreședintelui Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, în jurnalul TV Sud din această seară, începând cu ora 18:00.

Articole recente