Pavel, declarat incompatibil de ANI

0
0

Noi acuzaţii la adresa primarului suspendat al comunei Peştişani! Agenţia Naţională de Integritate a anunţat astăzi că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate. În prezent, Florin Pavel este judecat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, Florin Pavel se află în stare de incompatibilitate, întrucât, începând cu data de 07 mai 2010, a deținut, simultan, funcția de primar al comunei Peștișani și calitatea de reprezentant asociat persoană juridică în cadrul S.C. UTIL BONUS S.R.L.

Oricum, edilul suspendat al comunei Peştişani este obligat de instanţă să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia ar fi savârşit faptele pentru care este judecat la instanţa supremă pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Florin Pavel nu trebuie să ia legătura cu Dian Popescu, fratele acestuia, Dumitru Pîrvulescu, Dan Floarea şi Nicolae Isar, inculpaţi în acelaşi dosar, pentru afaceri cu bani publici.