Pauză de sărbători, la Pandurii

0
0

Ion Călinoiu, președintele Cosiliului Județean Gorj, nu vrea să vorbească despre Marin Condescu în preajma sărbătorilor. Nu pentru că ar fi păcat, dar își rezervă dreptul de a face dezvăluiri după Sântul Ion. Invitat în cadrul emisiunii «Ora Adevărului», șeful județului a declarat că la Pandurii este o dezordine din cauza  președintelui Marin Condescu.

Deși Marin Condescu a ignorat o hotărâre a acționarilor clubului Pandurii, Ion Călinoiu, președintee Consiliului Județean Gorj, susține că va face declarații cu privire la clubul Pandurii. Sunt multe nereguli care se comit la echipa de fotbal, alimentate chiar de bossul Condescu, a mărturisit președintele Consiliului Județean.

Ion Călinoiu a mărturisit, în mai multe rânduri, că vrea schimbarea lui Marin Condescu din fruntea echipei de fotbal. Acesta susține că este nevoie de înlocuirea acestuia ca urmare a faptului că nu a gestionat cum trebuie banii echipei de fotbal. Marin Condescu a refuzat să înscrie Consiliul Județean Gorj în rândul acționarilor, motivând că întrunirile AGA au fost nelegale și a propus o nouă întrunire pe data de 16 ianuarie.