Pas greșit acasă

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.275 Vizualizari

Energia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de Dinamo București, 24-25, în etapa a 4-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Interul Laurențiu Dinescu a debutat pentru gorjeni și a fost cel mai bun marcator al gazdelor. Echipa condusă de Liviu Andrieș și-a pierdut locul de play-off după acest joc.

Energia părea să-și fi găsit forma necesară urcușului spre vârful Ligii Naționale după startul lansat cu Dinamo, 4-0 în minutul 7. Deși a marcat primul gol abia în minutul 7, oaspeții au reușit să revină în joc și chiar să intre în avantaj la pauză, 14-13 pe două greșeli ale lui Mureșan. Ținută în joc de Dinescu, Energia s-a prăbușit odată cu trecerea timpului. Revenit după o accidentare, Laurențiu Dinescu a căzut fizic și odată cu el și speranțele la o nouă victorie. Dinamo s-a distanțat la cinci goluri, 24-19, imposibil de recuperat în ciuda efortului din final al gorjenilor.

Dinamo a bifat la Târgu Jiu primul succes în deplasare, după două remize, la Turda și Reșița.

Liviu Andrieș a rotit tot lotul, forțând inclusv intrarea lui Enache, dar nu a găsit soluții. Harababura din atac nu a putut fi stopată, iar Mureșan și Păiuș sunt departe de a-și justifica salariile consistente.

Tehnicianul a taxat și forma slabă a lui Liberț, incapabil să ordoneze atacurile Energiei.

În etapa următoare, Energia joacă pe terenul vicecampioanei, Știința Bacău.