Pârvulescu, nevinovat

autor: tv sud // 30 06 2015 // 2.833 Vizualizari

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a comentat astăzi rezultatul verificărilor efectuate de Inspectoratul Județean de Poliție în urma cererii lui Eugen Pârvulescu de a se verifica acuzaţiile de blat. Acesta a declarat că, sub nicio formă, fostul președinte al clubului nu va mai reveni la Pandurii din cauza haosului pe care l-a generat, chiar dacă se face nevinovat.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu nici nu vrea să audă despre revenirea lui Eugen Pârvulescu la Clubul Pandurii Târgu Jiu. Mai mult decât atât, șeful județului spune că suspendarea a fost binevenită pentru că, spune el, Pârvulescu a creat haos în interiorul clubului.

Fostul președinte al Clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu susține se va întoarce pe funcția pe care a deținut-o, conform contractului. În acest sens, pe 30 iulie el spune că își va relua atribuțiile de președinte la Pandurii. Pârvulescu a mai declarat că nu a creat haos în interiorul clubului și că a acumulat puncte cât timp a ocupat acest post.

După o lună de la demararea anchetei și de la suspendarea lui Eugen Pârvulescu, IPJ Gorj a constatat că nu au existat ilegalități. Verficările au pornit după ce fostul președinte al CS Pandurii le-a cerut polițistilor să ancheteze dacă se face vinovat de blat la meciul dintre Pandurii și U Cluj.