Pandurii joacă de ziua României

autor: tv sud // 29 11 2013 // Vizualizari

 

Codașă în Europa League, Pandurii Târgu Jiu are nevoie de victorie cu ultima clasată, Corona Brașov, pentru a rămâne în coasta echipelor de pe podiumul Ligii 1. Corona-Pandurii se joacă chiar de Ziua Națională a României. La gorjeni revin trei dintre titulari, Anton, Nicoară și Ungurușan.

Pandurii a ajuns azi noapte la Sibiu, iar mâine se deplasează la Brașov, pentru meciul cu codașa Corona, un meci aparent facil. Echipa lui Jerry Gane a făcut, însă victime printre granzi la primul său sezon în Liga 1. Steaua, Dinamo și FC Vaslui nu au reușit să învingă sub Tâmpa. Tehnicianul oltean vrea să dea lovitura și cu Pandurii, echipă ce vine după meciul de coșmar din Ucraina

” Va fi un meci deschis pentru că Târgu-Jiu e o formație care joacă fotbal și lasă spații, dar noi trebuie să fim cei care să-i punem probleme”, a spus fostul tehnician al Craiovei.

Pandurii nu s-a încurcat de echipele mici în actuala stagiune. Echipa lui Pustai a pierdut doar în fața unor echipe cu pretenții ca Vaslui, Mediaș, Astra sau Ceahlăul.

Gorjenii vor conta la Brașov și pe trei dintre titularii cu Steaua, Anton, Ungurușan și Nicoară.

„Trebuie să câştigăm. Nu avem altă variantă”, afirmă președintele executiv al oltenilor, Eugen Pîrvulescu.

Corona e cea mai slabă echipă din Liga 1. Brașovenii au o singură victorie și 6 puncte în 15 etape.

Cu o victorie la Brașov, Pandurii poate egala Steaua sau Petrolul, echipe ce se întâlnesc în meci direct în această etapă.