Pandurii caută revanșa

0
0

Pandurii și Dinamo se înfruntă în această seară, pe Municipalul din Târgu Jiu, pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Învinși de „câini” în campionat, la scor de neprezentare, 0-3, pandurii vor să se revanșeze în Cupă.

Pandurii  Târgu Jiu – Dinamo este capul de afiș al optimilor Cupei României. Ambele echipe vin, însă după meciuri dezamăgitoare în campionat. Oltenii au pierdut, 0-2, la Viitorul Constanța, iar Dinamo a remizat la Ceahlăul, 0-0. Cupa României este un obiectiv declarat al ambelor formații, rămase fără prea multe șanse la titlu, astfel că fiecare aruncă în luptă tot ce are mai bun la dispoziție. Eternul derby cu Steaua e pe planul doi.

Pandurii și Dinamo s-au mai întâlnit o singură dată în Cupa României, în noimebrie 2006, pe fostul stadion „Lia Manoliu”. Atunci câștig de cauză au avut gorjenii care au învins în prelungiri cu golul lui Ilie Iordache. În acest sezon cele două grupări s-au duelat și în campionat, pe Național Arena, iar Dinamo s-a impus cu 3-0.

Astăzi e un bun  prilej de revanșă pentru olteni, atât pentru înfrângerea de la Constanța, cât și pentru scorul sever cu Dinamo.

Oltenii iau în calcul și posibilitatea de a ajunge la loteria penaltiurilor. Chiar dacă Maxim a ratat de la 11 metri în campionat, stafful tehnic susține că băieții sunt pregătiți și pentru o astfel de încercare.