Orzan nu acceptă schimbarea lui Giorgi

0
0

Liberalii nu ar putea suporta schimbarea a încă unui membru de bază al partidului din funcția pe care o deține. Informațiile privind schimbarea lui Gabriel Giorgi de la Minprest sunt aproape de a prinde contur, iar vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, susține că nu aceptă schimbarea sa, pusă la cale de șefii CEO.

Liderii Partidului Național Liberal au transmis foarte clar că nu sunt de acord și cu schimbarea liberalului Gabriel Giorgi de la Minprest. Gheorghe Orzan a declarat, în cadrul unei emisiuni, că a discutat deja cu Giorgi despre ceea ce urmează să se întâmple și îl susține în funcție.

Orzan a dezvăluit și grupul care își dorește schimbarea lui Georgi. Este vorba de una din persoanele care se regăsește în directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Schimbarea lui Alexandru Braia de la Cariera Peșteana a pus paie pe foc în USL. Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că schimbarea lui Braia înseamnă o lovitură dată liberalilor. Apele s-ar tulbura de tot în cazul în care și Gabriel Giorgi va fi înlocuit de la conducerea Minprest.