O tânără a FURAT o mașină și a LOVIT trei autoturisme

autor: Iulia Blondea // 21 07 2021 // 73 Vizualizari

La data de 20 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi de un bărbat de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin i-a sustras autoturismul care se afla staționat pe strada Prieteniei din Rovinari, cu cheile în interior.

 

La scurt timp, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză.

Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

 

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Ulterior persoana a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.