O nouă lovitură pentru liderul PNL Gorj

autor: tv sud // 31 08 2012 // Vizualizari

Vrea să străbată ţara-n lung şi-n lat, dar nu-l lasă procurorii. Liderul PNL Gorj a mai primit astăzi o veste proastă, chiar când credea că poate părăsi localitatea de domiciliu. Procurorii de la Parchetul Judeţean au cerut prelungirea acestei măsuri cu încă o lună, spre nemulţumirea avocatei lui Dian Popescu, care o consideră ilegală.

Mâine, măsura de a nu părăsi oraşul Târgu-Jiu ar fi expirat în cazul fraţilor Popescu şi ar fi putut pleca oricând din judeţ, însă procurorii au cerut prelungirea sa, urmând ca instanţa să dea verdictul săptămâna viitoare. Avocaţii nu au rămas indiferenţi.

Mihaela Greblă susţine că măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu îi afectează mai ales în privinţa afacerilor pe Dian Popescu şi fratele său.

Fraţii Popescu vor spune în faţa magistraţilor Tribunalului Gorj de ce este important să se renunţe la arestul la domiciliu.

Dian Popescu este acuzat de dare de mită, uz de fals şi complicitate la abuz în serviciu, în timp ce fratele său este cercetat doar pentru fals.