Nu râvnește la postul lui Dian

autor: tv sud // 30 04 2015 // Vizualizari

Deși se află în război cu senatorul Dian Popescu, primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, susține că nu râvnește la postul de copreşedinte al PNL Gorj , însă decizia nu este definitivă. Edilul din Bumbești-Jiu vrea însă cu orice preț schimbarea senatorului din funcţia de colider de partid, susținând că există suficienți oameni competenți care îi pot lua locul.

Edilul Constantin Bobaru susține că nu obținerea funcției din fruntea PNL Gorj a fost miza atunci când a votat suspendarea lui Dian Popescu din partid. Chiar dacă numele său a fost vehiculat ca și înlocuitor al șefului peneliștilor, Bobaru declară că nu este interesat de funcție, momentan, dintr-un singur motiv.

Totuși, edilul nu spune un nu categoric preluării funcției de șef al PNL, însă numirea ar trebui să aibă loc doar în anumite condiții, cu avizul colegilor din organizație.

Mai mulți primari liberali au semnat pentru suspendarea lui Dian Popescu din partid, după ce acesta a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare în dosarul „Lotul Peștișani”.