Noul manager de la Pandurii, plagiator

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.132 Vizualizari

Managerul general al clubului Pandurii instalat în funcție de Marin Condescu a fost găsit vinovat de plagiat. Acesta a fost găsit vinovat de către o comisie de specialiști de faptul că a ajuns profesor universitar printr-o fraudă, însușindu-și fără nicio jenă munca unei subalterne.

Noul manager al clubului Pandurii, Liviu Andrei, a fost implicat într-un scandal de plagiat. În primăvara anului trecut, Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării a stabilit că fostul prefect de Gorj a plagiat două lucrări ale unei foste angajate a Prefecturii Gorj și a propus retragerea titlului universitar, desfacerea contractului de muncă încheiat cu Universitarea «Vasile Goldiș» și suspendarea pe o perioada de trei ani a dreptului de înscriere la un concurs pentru ocuparea unei funcții de conducere, de îndrumare și de control sau ca membru în comisii de concurs. Consiliul a stabilit că două lucrări semnate de Vasile Liviu Andrei au fost plagiate. Este vorba de„Management strategic al administraţiei publice şi al proiectelor europene” și „Studiu privind strategia instituţiei prefectului – Judeţul Gorj în domeniul calităţii”. Cele două lucrări au fost folosite de Andrei la concursul de ocupare a postului de la universitatea din Arad și la obținerea titlului de doctor Conferenţiarul Teodora Vătuiu este cea care a lansat acuzațiile de plagiat la adresa prefectului. Aceasta a susținut că una dintre lucrările sale a fost copiată de către Liviu Andrei.

Noul manager de la Pandurii  a fost prim-vicepresedinte al PDL Gorj, iar din 2009 s-a autosuspendat din partid, dupa ce a devenit subprefect si, apoi, prefect al judetului Gorj. El este finul primarului reales al orasului Rovinari, Dorin Filip, fost prim-vicepresedinte al PDL Gorj pana la inceputul campaniei electorale, cand a parasit partidul si s-a inscris la PNL.Liviu Andrei a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport.

Prietenia dintre Liviu Andrei și Marin Condescu este mai veche. Noul manager a fost acuzat, în urmă cu trei ani, de Mihai Prunariu că ar fi stat la baza demiterii sale de către Agenția Națională de Sport, din funcția de președinte de la clubul sportiv Pandurii.