Nou termen de semnare a CCM

autor: tv sud // 31 01 2013 // 2.724 Vizualizari

Semnarea Contractului Colectiv de Muncă se va amâna din nou! Acesta nu se va semna nici de această dată la termenul stabilit. Cele două comisii de negociere din cadrul CEO nu au reușit să ajungă la un consens, astfel că un noul termen de încheiere a contractelor de muncă ar putea fi 15 februarie.

Liderul de sindicat Constantin Crețan a declarat că nu se poate semna Contractul Colectiv de Muncă astăzi, în termenul autoimpus de cele două comisii de negociere. Acesta ar fi al treilea termen nerespectat, pentru negocierea contractelor. Jumătatea luni februarie este viitorul termen lansat la propunerea administrației de semnare a contractelor de muncă. Parctic, negocierile s-au blocat la discuțiile privind salarizarea angajaților.

Mai nou la negocieri participă atât Laurențiu Ciurel, managerul CEO, cât și șeful ITM Gorj, George Romanescu. Negocierile au început pe data de 5 noambrie și durează de mai bine de 60 de zile. Este cea mai lungă perioadă de negociere a Contractelor Colective de Muncă de până acum. Surse susțin că această perioadă se prelungește deoarece sindicaliștii au reintrodus în contracte câteva drepturi pentru, cu care administrația nu este de acord.