Muncă voluntară la Ambulanță

autor: tv sud // 31 03 2014 // 2.509 Vizualizari

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță nu vor mai primi bani pentru orele suplimentare. Totul din cauza ultimei rectificări bugetare. Instituția este obligată să reducă cheltuielile, atât cu personalul, cât și cu bunurile și serviciile.

Dacă până acum, angajații Serviciului Județean de Ambulanță erau plătiți pentru orele suplimentare, aceștia pot să-și ia gândul de la bani. Rectificare bugetară este cu mult mai mică, iar conducerea nu-și mai permite să-i plătească.

Ultima rectificare bugetară prevede reducerea cheltuielilor.

În acest sens, la mijlocul săptămânii va avea loc la Sinaia o întâlnire între sindicate, reprezentanții ambulanțelor din țară, dar și din ministerul de resort,  pe tema rectificării bugetare.


  • Miha

    Sunteți niște gunoaie de Ziariști , in acest articol se discuta despre un medic care face numai bine Jud Gorj , este singurul medic din Gorj care practica o tehnica avansată pt incontineta urinara. Adică este un medic pe care poate o sa va saturați sa ii murdarii numele, in vox ul articolului se aude destul de clar cum conducerea spitalului si ruda pacientei care erau de fata cand sa întâmplat cazul au aceeași declarație si i-l susțin pe Dr Damian Ditescu si nu contrazic cum fac cei de la Ambulanta. Dar cum sa nu meargă tara asta rău cand toate ….au ajuns ziariste peste noapte……păcat