Mulțumire rezervată

0
0

Anul 2012 rămâne unul de referință pentru Pandurii Târgu Jiu. Trupa gorjeană a terminat sezonul trecut pe locul 7, iar în actualul campionat a fost și mai sus, încheind anul pe locul 4. Totuși, șeful pandurilor, Marin Condescu, are și nemulțumiri.

În 2012 Pandurii Târgu Jiu a sărbătorit 50 de ani de la înființarea clubului, jubileu marcat prin cele mai bune rezultate din istoria pandurilor. Echipa a încheiat campionatul trecut pe locul 7, cea mai bună clasare din istoria participărilor în Liga 1, însă după un retur foarte slab. Practic, în 2012 băieții lui Grigoraș au reușit doar 17 puncte, punctaj echivalent cu al retrogradatei Sportul.

Pandurii a jucat un fotbal total în prima parte a sezonului 2012-2013 și a condus Liga timp șase etape. Ultima parte nu a mai fost așa reușită, echipa lui Grigoraș reușind doar două victorii în ultimele opt etape. De la meciul cu Steaua încheiat remiză, 0-0, la Târgu Jiu a început decăderea.

Șeful pandurilor, Marin Condescu așteaptă un raport al tehnicianului în următoarea perioadă pentru a îndrepta lucrurile în 2013, când gorjenii trebuie să ajungă în cupele europene.

Condescu a încheiat anul optimist.