Motocultor spulberat de tren

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.599 Vizualizari

Un gorjean în vârstă de 34 de ani, din comuna Borăscu, a scăpat cu viață, după ce a fost lovit de tren.  Nenorocirea s-a întâmplat pe raza comunei Bolboși, la o trecere de cale ferată. Bărbatul, rănit grav a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a transportat de urgență la o clinică din Craiova.

Bărbatul conducea un motocultor în momentul în care a fost lovit de un tren. Asta pentru că  nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată.  Impactul a fost unul extrem de violent, motocultorul fiind târât aproximativ 30 de metri pe calea ferată. Totuși, bărbatul a scăpat cu viață, dar s-a ales cu mâna și piciorul de pe partea stângă tăiate. Oamenii din zonă povestesc cu groază că victima mergea cu motocultorul la un târg de animale din zonă, și trebuia să traverseze o cale ferată. În acel moment, a fost lovit violent de un tren marfar.

Medicii de pe ambulanță au preluat victima în stare destul de gravă, dar cu șanse mari de supraviețuire.

Mecanicul de pe locomotivă este cel care a anunțat prin 112 producerea accidentului feroviar.

Medicii din Gorj l-au transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență nr. 1 Craiova, unde se încearcă reconstrucţia membrelor. Bărbatul de 34 de ani se află în continuare în stare gravă, fiind în comă indusă.