Mort dupa ce a fost batut in plina strada

autor: tv sud // 30 12 2019 // Vizualizari

Tragedie chiar de sărbători! Un bărbat din Olt a decedat după ce a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Grig, așa cum îi spuneau prietenii, a venit din Italia să petreacă sărbătorile de iarnă cu rudele sale. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a mers pe marginea carosabilului pe o stradă din Craiova. Deranjat de gestul acestuia, un șofer a coborât din mașină și l-a lovit cu pumnii și cu picioarele și l-a lăsat lat în mijlocul străzii. După 7 zile, victima a decedat pe patul de spital.

Grig s-a născut într-o comună din Olt, a absolvit Liceul Militar din Craiova și apoi a plecat în Italia, acolo unde trăia de ani buni. Împreună cu soția și cu fetița lor de 6 ani a venit acasă de sărbători, însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică. A fost bătut cu bestialitate, în plină stradă, iar mai apoi a decedat pe patul de spital din cauza loviturilor primite.

“Șoferul, un bărbat de 31 de ani, în noaptea de 21/22 decembrie, ar fi condus un autoturism, pe strada Doljului, din Craiova, în timp ce pe partea carobabilă ar fi patruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului, pe care l-ar fi incomodat în trafic bărbatul de 41 de ani, a coborât şi i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona” au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Inițial, Grig a ajuns la spitalul din Craiova, iar de acolo a fost transferat în stare gravă la un sppital din Capitală. Acolo, a decedat la 7 zile de la incident. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să petreacă ani grei după gratii din cauza gestului său.