Morega: „Am ținut și țin la el dar, de când e primar, m-a dezamăgit până la lacrimi”

0
0

„Apreciez activitatea primarului Marcel Romanescu, atât pe dânsul, cât și pe fratele său, George Romanescu, inspectorul-șef de la ITM.
Eu am ținut la ei pentru profesionalismul lor și i-am considerat ca membrii familiei mele.
Pe Marcel Romanescu l-am iubit pentru că l-am luat de la 23 de ani la Universitatea “Constantin Brâncuși” asistentul meu universitar și circa 20 de ani am lucrat împreună. Eu l-am preluat pe Romanescu de la AJOFM. Dacă nu te luam eu de la AJOFM, rămâneai un simplu salariat la această instituție, loc de unde puteai să îți iei adio de la politică. Așadar, cu alte cuvinte, te-am promovat, te-am iubit și te-am ocrotit și ai ajuns și în politică ceea ce ești în prezent.
Târziu am realizat că abia acum ți-ai dat arama pe față și am ținut la piept un șarpe.
Am ținut și țin la el dar, de când e primar, m-a dezamăgit până la lacrimi, știind că eu sunt un om foarte sentimental.
Marcel Romanescu și-a dovedit adevărata lipsă de caracter și este doar pentru interes.
Pentru că l-am criticat în mod voalat că nu se ține de cuvânt, urmând să am o întâlnire cu el pe probleme de campanie, într-una din zilele anterioare, m-a mințit că între orele 11:00-12:30 ne vom vedea. Însă, în nesimtirea de care a dat dovadă, nici măcar nu mi-a dat un telefon sau un mesaj ca să îmi spună că nu poate să ajungă și că este ocupat.
Mai mult decât atât, considerat de mine ca membru al familiei mele, a avut nesimțirea ca, între 1740 de felicitări pe care le-am primit de Sfântul Ilie, având în vedere “respectul” său fată de mine, nu mi-a dat nici măcar un mesaj de “La mulți ani”, ce să mai vorbesc de un telefon?!
Asta arată respectul său față de cei 20 de ani în care a stat alături de mine, dar și de când este primar. Poate că am făcut pentru el multe din câte nu merita.
Deși îl susțin in campanie, mie mi-a ieșit de la suflet și poate sa câștige sau nu, mie mi-e indiferent dacă câștiga el, Florescu sau altul.
Chiar dacă încă nu m-am liniștit în privința ignorării acestui infatuat și cu mândrie prostească, trebuie să îi mai adresez un îndemn.
Dragă Marcele, lasă-ți aceste racile la o parte și fii mai onest și mai modest pentru că atunci te va iubi electoratul, nu prin comportamentul tău de jupân.
P.S. La George voi ține în continuare și a dovedit că este un om de caracter.
În rest, să auzim numai de bine!”, a pistat pe pagina sa de socializare Dan Ilie Morega.