Moarte suspecta la Motru

autor: tv sud // 27 06 2016 // 1.297 Vizualizari

Moartea unui tanar din Motru ramane un mister pentru familie, dar si pentru oamenii legii. De mai bine de sase luni apropiatii se chinuie sa afle conditiile in care barbatul de 27 de ani si-a pierdut viata, insa din cauza unui raport medico legal care sa avidentieze conditiile decesului nu pot face asta. Nici pana acum ancheta in acest caz nu a fost demarata deoarece politistii nu stiu in ce imprejurari s-a petrecut totul.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de Revelion. Sora lui Iulian iși amintește că trebuia să se întâlnească cu fratele său la ora 12 pentru a ciocni un pahar de șampanie, dar acesta nu a mai ajuns.

După ora 1, sotia celui decedat s-a dus acasă, acolo unde și-a găsit soțul foarte nervos. Acesta a refuzat să spună ce are, iar pentru a nu-l enertva si mai tare femeia l-a lasat în pace.

La scurt timp însă lui Iulian i s-a făcut foarte rău și a leșinat. A fost preluat de o ambulanață și transportat la Craiova. Medicii au stabilit că are un hematom pe creier și l-au operat de urgență. Deși la ieșirea din sala de operație a chirurgii au declarat că totul este bine, după câteva ore tânărul a murit.

La câteva zile de la înmormântare au inceput să umble zvonuri că în oraș, în noaptea de Revelion, a avut loc un scandal monstru care s-a lăsat cu bătăi crunte, iar unul dintre cei implicați a murit la scurt timp. Cei care știu despre scandal aplică acum legea omerta și nu mai vor să recunoască nimic.

Acum, la șase luni de la tragedie, familia nu are niciun răspuns de la medicii legiști din Craiova. De raportul medico-legal depinde o eventuală anchetă a poliției.

Polițiștii au înregistrat un dosar de moarte suspectă, dar susțin că nu pot continua ancheta fără acest document.