Moarte suspectă la Fărcășești

autor: tv sud // 31 10 2014 // Vizualizari

Moarte învăluită în mister în comuna Fărcășești. Trupul neînsuflețit al unei femei, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit lângă un canal colector, situat la câteva sute de metri de casă. Aceasta era angjată la școala din localitate și nimeni nu știe să fi avut vreo problemă cu cineva. La fața locului au fost chemați polițiștii, care au deschis un dosar penal.

Marinela Badea era angajată ca femeie de serviciu la școala din satul Peșteana de Jos. Zilnic, în drumul spre serviciu, trecea pe lângă canalul colector. Ieri dimineață, a plecat, ca într-o zi obișnuită, la muncă, iar până seara nu a mai văzut-o nimeni. Pentru că era îngrijorat că nu s-a întors acasă, fiul ei, a plecat să o căute. După câteva ore, tânărul a rămas înmărmurit, când și-a găsit mama zăcând la pământ, cu fața în jos, lângă canalul din spatele casei. Moartea bruscă a femeii a șocat toată familia.

La fața locului a sosit un echipaj al Poliției. Criminaliștii nu au descoperit urme de violență pe corpul victimei.

Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Marinela Badea era căsătorită și avea doi copii majori.