Moarte suspectă

autor: tv sud // 29 10 2015 // 1.061 Vizualizari

O femeie în vârstă de 55 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost găsită decedată în propriul apartament. Victima locuia singură întrucât soţul era plecat la muncă în străinătate, iar fiul stabilit în Timişoara. Din când în când o vizitau câteva rude care ştiau că are probleme de sănătate. Cum de zile întregi nu a mai văzut-o nimeni, în această dimineaţă au fost chemaţi pompierii care au spart uşa şi au găsit-o fără suflare. Medicii spun că avea urme de violenţă pe tot corpul.

Femeia locuia la etajul 1 al unui bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu din Drobeta Turnu Severin. După ce rudele au sunat la uşă în mod repetat şi au văzut că nu răspunde, au cerut ajutorul pompierilor. Odată intraţi în apartament, femeia a fost găsită moartă.

Vecinii spun că victima suferea de mai multe boli.

La faţa locului a fost chemate echipajele Poliției și ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi,care au constatat decesul . Pe corpul femeii erau mai multe urme de lovituri, mai ales în jurul gâtului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs moartea femeii. Soţul care lucrează în Germania şi fiul stabilit în Timişoara urmează să ajungă la Severin pentru a se pregăti de înmormântare.