Misiune dificilă în capitală

autor: tv sud // 16 11 2012 // 1.010 Vizualizari

Aflată în zona retrogradării, Energia Pandurii Târgu Jiu trage nădejde că poate furniza surpriza la București, în fața echipei lui Vasile Stângă, CSM. Sezonul trecut, gorjenii i-au nășit de două ori.

Doar cu o victorie în ultimele șase etape se poate lăuda Energia în acest sezon al Ligii Naționale de handbal masculin. Nevoia de puncte e mare, astfel că nici un meci nu e pierdut dinainte. Deplasarea la CSM București, echipa de pe locul patru, e grea dar nu imposibilă.

Puțini, dar buni, așa se cred oltenii care dispun de un lot subțire. Repriza a doua cu HCM Constanța, din etapa trecută, când s-a jucat de la egal la egal, i-a doptat cu încredere pe băieții lui Andrieș. Liderul echipei, Ciprian Șandru vrea să umple și poarta CSM -ului de goluri, așa cum a făcut etapa treuctă.

Dincolo de duelul antrenorilor, Stângă vs Andrieș e de urmărit și duelul cu foștii componenți ai Energiei, Vukas și Savenco, acum la CSM. De asemenea un duel interesant este cel dintre Savenco și Dragnea. Savenco l-a bătut pe Dragnea în vestiar, la Târgu Jiu, sezonul trecut, iar acum vor fi adversari pentru prima dată de la acel incident.

Jocul din etapa a opta a Ligii Naționale dintre CSM București și Energia Pandurii Târgu Jiu are loc sâmbătă, de la ora 18:00, la București.