Maia Morgenstern, ameninţată cu moartea! “Intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare…”

0
0

“Intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea şi pe copiii ei murdari” este mesajul de amenințare semnat „partidul AUR” și adresat actriței Maia Morgenstern.

Autorul mesajului îi mai transmite acesteia și că că va incendia Teatrul Evreiesc, loc pe care îl numeşte „o gaură murdară de şobolani” cât şi pe toţi actorii de acolo.

Mesajul integral primit de actriță:

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesaj.