Mai puține cluburi de fotbal

autor: tv sud // 31 01 2013 // 2.588 Vizualizari

Activitatea sportivă de la mai multe echipe de fotbal din Gorj se va reduce din cauza lipsei de finanțare. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că este normal să dispară echipe care nu au reușit niciodată să facă performanță și consumă foarte mulți bani. Ba mai mult, acesta îi transmite lui Marin Condescu, președintele Clubului Pandurii, să aibă grijă la cum cheltuie banii, deoarece el nu se va mai duce la Ponta pentru a-l ruga să asigure în continuare fonduri pentru cluburile de fotbal.

Primarul municipiului Tg Jiu, Florin Cârciumaru, a vorbit aseară despre activitatea sportivă din județul Gorj, care ar putea avea de suferit după reducerea bugetului pe acest sector, bani care veneau de la Complexul Energetic Oltenia. Edilul a declarat că ar trebui să dispară toate acele echipe care nu fac performanță și a dat și câteva exemple.

În ceea ce privește activitatea Clubului Pandurii, Cârciumaru i-a transmis aseară președintelui Marin Condescu să aibă foarte mare grijă de bani, deoarece nu acceptă să se mai roage de premierul Victor Ponta să le dea bani și în acest an.
Bugetul acordat de Complexul Energetic Oltenia echipelor de fotbal din Gorj s-a redus cu peste un milion de euro.