Luptă cu oamenii certați cu legea

0
0

Primarul din Drăguțești, Dumitru Popescu, duce o luptă continuă cu cei certați cu legea. Pentru a-i constrânge pe oameni să nu mai arunce gunoaie la voia întâmplării și să nu mai fure lemne, primarul a cumpărat camere de supraveghere pe care vrea să le monteze în zonele sensibile din comună. Popescu spune că deja are capturi video cu făptașii, iar imaginile vor ajunge pe masa organelor de anchetă pentru a-i trage la răspundere.

Primarul comunei Drăguțești, Dumitru Popescu, nu mai suportă lipsa de simț civic a oamenilor, așa că a decis să ia măsuri. Popescu a achiziționat mai multe dispozitive de monitorizare video pe care le va monta în puncte esențiale din comună pentru prinderea infractorilor.
Primarul din Drăguțești spune că există deja imagini video cu perosane care au încercat să încalce legea, iar capturile vor ajunge pe masa organelor de anchetă.
Dumitru Popescu vrea să monitorizeze video comuna Drăguțești pentru a depista persoanele care aruncă gunoiul la voia întâmplării sau încearcă să fure lemne din pădurile din localitate.