Liviu Andrei, renegat de foștii colegi

autor: tv sud // 01 10 2013 // 1.314 Vizualizari

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, își dorește să renunțe la neutralitatea politică, după ce va părăsi Prefectura București. Asfel, fostul democrat liberal ar putea din nou face politică. Problema este, însă, aceea că foștii săi colegi nu pot trece peste resentimentele din perioada în care i-a trădat și a susținut politicile USL. Pe de ală parte, nici social democrații nu au ușile deschise pentru Andrei.

Nicolae Davițoiu nu crede că democrat liberalii vor trece peste trădarea lui Liviu Andrei. De aceea, nu vede cum ar mai putea reveni fostul prefect în PDL.

Chiar dacă a trădat în interesul USL, nici social democrații nu îl privesc cu încredere. Întrebat dacă îl vede pe Andrei în PSD, vicepreședintele Ciprian Florescu a declarat că din punctul său de vedere Liviu Andrei nu are ce căuta în partid.

Liviu Andrei s-a autosuspendat din PDL, odată cu numirea în funcția de prefect al județului Gorj. Acesta și-a păstrat statutul de autosupendat și după plecarea la București la Prefectura Capitalei. Atunci când i s-a propus să preia șefia Clubului Pandurii, Andrei a declarat că nu va sta departe de politică. Se pare însă că doar libealii au ușile deschise pentru el.