Liviu Andrei, în spatele scandalului din PDL

autor: tv sud // 10 10 2013 // 1.222 Vizualizari

Liviu Andrei a încins spiritele în PDL. Acesta este suspectat că s-ar afla în spatele scandalului dintre Bârcă și Dan Vâlceanu. În cazul în care subprefectul capitalei ar decide să se reîntoarcă în PDL pentru a candida la funcția de președinte, Ion Bârcă l-ar susține necondiționat.

Ion Bârcă vede pe oricine în funcția de președinte al PDL Gorj, mai puțin pe Dan Vâlceanu. Își dorește ca Liviu Andrei să candideze pentru șefia organizației și îl va susține, dacă acesta se va decide să se înscrie în competiție.

Este, totuși, dispus să negocieze cu Dan Vâlceanu.Primarul de la Turburea realizează că pălăria de președinte este prea mare pentru el, așa că ar renunța dacă va ajunge la o înțelegere cu Dan Vâlceanu.  În opinia sa, și Marcel Romanescu sau chiar Cosmin Popescu ar fi buni la conducerea partidului.

Livu Andrei este văzut ca cel care alimentează conflictul din interiorul Partidului Democrat Liberal. Acesta a anunțat că, atunci când se va reîntoarce în Gorj, va reveni și în viața politică. Nu a anunțat însă din ce partid va face parte, însă era de așteptat să aleagă unul din USL, dat fiind faptul că s-a bucurat de susținerea uniunii după plecarea Guvernului PDL. Andrei era anunțat la Mișcarea Populară, la această organizație a fost numit un alt lider.