Liberalii sunt disperați că vor pierde alegerile!

autor: tv sud // 29 04 2016 // 778 Vizualizari

Social democrații îi acuză pe liberali că sunt disperați să câștige alegerile locale.

Respinge contestațiile conexate formulate de contestatorul Partidul National Liberal Filiala Gorj, reprezentată legal de copreședinte Dan Vîlceanu, împotriva Hotărârii nr.58 a Biroului Electoral de Circumscripție Tg Jiu din data de 26 aprilie 2016 privind candidatura lui Cârciumaru Florin la funcția de Primar la Primăria Mun.Tg Jiu şi împotriva Hotărârii nr.59 a Biroului Electoral de Circumscripție Tg Jiu, din data de 26 aprilie 2016, privind candidatura lui Cârciumaru Florin la funcția de consilier local al Primăriei Mun.Tg Jiu, în contradictoriu cu intimatul Cârciumaru Florin. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunțare. Pronunțată în ședința publică din 28.04.2016 la Judecătoria Tg Jiu, la ora 18:50. ” , se arată în Hotărârea nr . 3460/2016 a Judecătoriei Târgu-Jiu.

Prin contestațiile depuse, Partidul Național Liberal Gorj este disperat că va pierde alegerile locale din această vară.

Încă o dată liberalii inventează teme pentru a avea cu ce arunca în candidații și liderii Partidul Social Democrat Gorj. De asemenea, considerăm aceste tentative ca fiind semnalul sucombării premature a liberalilor în bătălia pentru locale.

Ne dăm seama că liberalii au cedat psihic și electoral în fața valului popular care îi va mătura atât în Târgu-Jiu, cât și în restul județului.

Interpretăm toate aceste ieșiri într-o singură idee: conștientizarea înfrângerii. După ce românii au fost victimele PDL-ului, actual PNL, pe 5 iunie vine ziua în care roata se învârte, când victima sigură va fi doar PNL-ul”, se arată într-un comunicat al PSD Gorj.