Liberalii s-au lepădat de Iulian. Susținătorii au șters mesajele de susținere

- Advertisement -

Liberalii susținători ai candidatului Iulian Popescu s-au lepădat de acesta, după aflarea rezultatelor și a faptului că a pierdut alegerile pentru Primăria Târgu Jiu. Membrii echipei de susținători și unii candidați de pe lista PNL și-au schimbat fotografiile și mesajele de susținere pentru Iulian Popescu.

Pentru a ascunde activitatea din campania electorală, unii propagandiști au atașat poze din vacanțe, imagini cu membri ai familiei sau peisaje din natură.

Unul dintre cei mai vocali susținători, Mihai Prunariu, care a făcut numeroase postări hazardate, legat de rezultatul alegerilor, a postat, în ultimele ore, mai multe fotografii și chiar citate. Alex Merfu, fost angajat al cabinetului de prefect al lui Iulian Popescu, și-a mascat propaganda de dinaintea alegerilor, cu imagini de vară, de la plajă.

Câțiva tineri, prezentați drept antreprenori, care au promovat în campanie filmulețe în care făceau acuzații sau scenete în care erau protagoniști sau făceau acuzații la adresa principalului contracandidat, și-au șters activitatea de pe Facebook. Flavian Radu, care posta un videoclip în care îndemna pe un ton țipător oamenii să voteze, și-a înlocuit scenariile cu imagini cu Brâncuși.

Patroana unui local din centrul municipiului, care a pozat în victimă a abuzurilor autorităților și-a dezactivat contul de Facebook.

Articole recente